
VÅRE PRODUKTER

I OSTEDISKEN
Vi kan tilby et av Oslos største utvalg av oster. I kategorien hvite, myke oster har vi et relativt fast utvalg som består av; Brie pasteurisert og upasteurisert, Chaumes, Saint Albray, Taleggio, Reblochon, Munster, Brilliat Savarin, mascarpone, mozarella, Camembert og St. Felicien.
I kategorien chevre kan vi tilby oster som; Mont Enebro, fersk chevre, Prince la Fontaine, Selles sur Cher, Chevre d'Argental og le Pico.
Av blåmuggosten finner du hos oss oster som; Cambozola, Bresse Bleu, diverse typer Roquefort, Bleu d'Auvergne, Fourme d'Ambert, Gorgonzola dolce og picante, Saint Agur, Silton, Cabrales og Bleu des Basques.
Til slutt er det kategorien hvite, faste oster. Her finner du oster som; Raclette, Morbier, Tomme de Savoie, Saint Nectaire, Kaltbach extra og creamy, Appenzeller extra og mild, Tilsiter, Gamle Jens, lagret cheddar, Prima Donna fino og maturo, Comté, Gruyère, Beaufort, Provolone, Emmentaler, nøkkelost, Pecorino Sardo og Romano, Tomme de Papillon, Cablanca, Västerbotten, Manchego lagret 2-12 måneder, her har vi 4 typer, Sveitser, Edamer, vellagret Norvegia og Jarlsberg.
BRØD, KJEKS OG TILBEHØR
Vi har et godt utvalg av nystekte brød og kjeks til ost. Nydelige hjemmelagde kompotter av fiken, aprikos mm til hverdag som til fest.
KJØTTDISKEN
Vi tilbyr kvalitet i alle ledd og har et stort utvalg av;
- Norsk Indrefilet, Cote de bouef og entrecotè av storfe
- Norsk Entercotè av kalv
- Wagyu ytrefilet A5 fra Japan (K-2)
- Lammecarre og culotte fra New Zealand
- Baskisk Côte de boeuf
- Fransk gjøkalv carrè
- Wagyu indrefilet og ytrefilet fra New Zealand
- Reinsdyr fra Røros
- Fjerkre Bresse-kylling, Rougè and, Franske vårkylling
- Vi forsteker også opp din ribbe, lammecarre, steker mm for å gjøre hverdagen lettere for deg.
Ta kontakt med oss så vil vi kunne skaffe alt av kjøttvarer på bestilling.
SPEKEMAT
Toscanaskinke, Parmaskinke, Serranoskinke, Pata Negra, pancetta, diverse typer salami, blandt annet med fennikel, chorizo. Alle de nevnte deler vi opp i stykker etter ditt ønske, tykkelse og mengde. Vi har også cacciatore med pepper, hvitløk og fennikel, trøffelsalami og snackspølser.
OLIVENOLJER, EDDIK OG BALSAMICO
Kremet balsamico, balsamico lagret i 18 år, hvit balsamico, Vetus, Uliveti og diverse andre extra virgin olivenoljer, økologiske extra virgin olivenoljer, champagne-eddik, riesling-eddik, rødvinseddik, cherry-eddik.
REDSKAPER
Vi kan skaffe alt av redskaper til kjøkken av beste kvalitet. Ta kontakt med oss å får du ditt utstyr levert på døra.
I OSTEDISKEN
Vi kan tilby et av Oslos største utvalg av oster. I kategorien hvite, myke oster har vi et relativt fast utvalg som består av; Brie pasteurisert og upasteurisert, Chaumes, Saint Albray, Taleggio, Reblochon, Munster, Brilliat Savarin, mascarpone, mozarella, Camembert og St. Felicien.
I kategorien chevre kan vi tilby oster som; Mont Enebro, fersk chevre, Prince la Fontaine, Selles sur Cher, Chevre d'Argental og le Pico.
Av blåmuggosten finner du hos oss oster som; Cambozola, Bresse Bleu, diverse typer Roquefort, Bleu d'Auvergne, Fourme d'Ambert, Gorgonzola dolce og picante, Saint Agur, Silton, Cabrales og Bleu des Basques.
Til slutt er det kategorien hvite, faste oster. Her finner du oster som; Raclette, Morbier, Tomme de Savoie, Saint Nectaire, Kaltbach extra og creamy, Appenzeller extra og mild, Tilsiter, Gamle Jens, lagret cheddar, Prima Donna fino og maturo, Comté, Gruyère, Beaufort, Provolone, Emmentaler, nøkkelost, Pecorino Sardo og Romano, Tomme de Papillon, Cablanca, Västerbotten, Manchego lagret 2-12 måneder, her har vi 4 typer, Sveitser, Edamer, vellagret Norvegia og Jarlsberg.
BRØD, KJEKS OG TILBEHØR
Vi har et godt utvalg av nystekte brød og kjeks til ost. Nydelige hjemmelagde kompotter av fiken, aprikos mm til hverdag som til fest.
KJØTTDISKEN
Vi tilbyr kvalitet i alle ledd og har et stort utvalg av;
- Norsk Indrefilet, Cote de bouef og entrecotè av storfe
- Norsk Entercotè av kalv
- Wagyu ytrefilet A5 fra Japan (K-2)
- Lammecarre og culotte fra New Zealand
- Baskisk Côte de boeuf
- Fransk gjøkalv carrè
- Wagyu indrefilet og ytrefilet fra New Zealand
- Reinsdyr fra Røros
- Fjerkre Bresse-kylling, Rougè and, Franske vårkylling
- Vi forsteker også opp din ribbe, lammecarre, steker mm for å gjøre hverdagen lettere for deg.
Ta kontakt med oss så vil vi kunne skaffe alt av kjøttvarer på bestilling.
SPEKEMAT
Toscanaskinke, Parmaskinke, Serranoskinke, Pata Negra, pancetta, diverse typer salami, blandt annet med fennikel, chorizo. Alle de nevnte deler vi opp i stykker etter ditt ønske, tykkelse og mengde. Vi har også cacciatore med pepper, hvitløk og fennikel, trøffelsalami og snackspølser.
OLIVENOLJER, EDDIK OG BALSAMICO
Kremet balsamico, balsamico lagret i 18 år, hvit balsamico, Vetus, Uliveti og diverse andre extra virgin olivenoljer, økologiske extra virgin olivenoljer, champagne-eddik, riesling-eddik, rødvinseddik, cherry-eddik.
REDSKAPER
Vi kan skaffe alt av redskaper til kjøkken av beste kvalitet. Ta kontakt med oss å får du ditt utstyr levert på døra.




FROGNER SPECIAL
Frogner Special har siden 1926 kunnet tilby kvalitet, service og kunnskap i Bygdøy Allè. Vi har et stort utvalg norske og og utenlandske oster, hjemmelagede paier, delikatesser, norsk og utenlandsk kjøtt av beste kvalitet. I tillegg har vi kokker med lang erfaring som lager de lekreste klassiske matretter i vårt eget kjøkken. Vi tilbyr også catering til alle anledninger enten det er til hverdag eller fest.
For spørsmål angående bestillinger ber vi deg ta kontakt med oss på kontakt@frognerspecial.no